måndag 19 november 2012

Ritvas Prezi-prenika ansökan

Jag har sparat på min blogg två videoklipp, som visar, hur man skapar ett Prezi-konto och en Prezi-presentation. Det är ca tre år sedan som jag skapade min första Prezi-presentation och tyckte att det var roligt, eftersom den är så annorlunda jämfört med vanliga PowerPoint-presentationer. Den inbäddade Prezi-presentationen om lagstiftning som styr bokföring var bland de första presentationerna som jag har skapat och använt i min undervisning.

Jag ändrade mitt öppna Prezi-konto till Edu Enjoy Prezi nu på hösten. Användargränssnittet har ändrat sitt utseende sedan jag har sist använt Prezi och det är tydligare än förut enligt min mening. Det nya för mig var också möjligheten av att skapa Prezi-presentationer gemensamt.

Jag anhåller nu att få en Prezi-prenika.

Hälsningar
Ritva

1 kommentar:

  1. Som tur är, har jag just fyllt hyllorna med nya prenikor, och du är den första, som har begärt Prezi-prenikan: var så god! Jag kommer inte ihåg, vilka instruktioner jag gav dig förra gången, men nu är det lättast med bild gadget och copy image adress (jag är så ledsen, att Evernote köpte Skitch och min metod för bild inbäddningar måste tänkas om efter fyra glada år! Det är problemet med start-ups som ger oss underbara produkter för fritt. Men bara tills någon kommer och köper dem!)

    - Irmeli

    PS Om du nånsin vill dela prenikor till dina studerande, kan du fritt använda mina :)

    SvaraRadera